Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Al darrer dia del Casal d’Estiu de la #DruidaExperience ha esta màgic!

Després de fer el bon dia, hem tornar a sentir uns tambors, tam,tam,tam!!!. Llavors hem pensat que havíem d’anar a veure el nostre taulell de joc d’en Jumanji! Allà hem vist que ens quedaven cinc caselles, per provar hem tirat els daus! I no us ho creureu pas, però la sort ens ha acompanyat i ha sortit el número que esperàvem!!

Esperàvem com sempre el missatge amb la tasca que havíem de fer, però no ha sortit res, ens ha extranyat moltíssim i hem tingut uns moments que no sabíem que fer! Però de sobte i per sorpresa…ha aparegut la Shakir!!!  I ja us podeu imaginar que hem esclatat d’alegria, ja que per fi hem pogut alliberar al segon personatge atrapat!!

Ella ens ha proposat que féssim: polseres, collarets, diademes,… i que ens podíem maquillar com van al  desert! I com que som uns i unes artístes hem quedat la mar de maques i macos!

Però tanta feina ens a donat molta calor, així que hem fet una bona guerra d’esponges tots membres de la #DruidaExperience i ens hem resfrescat molt per acabar el dia, estem neguitosos i neguitoses per saber que passarà la setmana que vinent i si tindrem més amics i amigues als que poder ajudar!

Passi el que passi, tingeu per segur que us ho explicarem aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.