Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

La #DruidaExperience seguix a tot dau!

Avui els més petits del casal ens hem anat a la piscina de Can Dragó. Hem jugat amb l’aigua i hem nadat moltíssim, som uns campions i campiones de la natació!

Els mitjans i els grans hem començat el dia tirant els daus del nostre joc Jumanji. Tot i estar molt atents a els que ens havia de dir el joc, a la primera tirada no ens ha enviat cap missatge, així que hem decidit tirar una altra vegada els daus, tot i que teníem una mica de por de que el joc se’ns empassés… Finalment el joc no se’ns ha menjat, i ens ha enviat un missatge “avui els animals de la selva haureu de dibuixar”.

Tal i com ens ha dit el joc, hem tret la nostra vessant més artística, hem dibuixat i retallat tots els animals que coneixem de la selva i els hem decorat amb papers de seda de colors. Ara ja tenim la nostra pròpia selva a l’Esplai!

Després d’esmorzar hem fet un happening de pintura amb els segells que vam fer el dimarts. Com que hem acabat tots plens de pintura, ens hem rentat amb sabó i la mànega i hem tingut una miqueta de temps lliure per remullar-nos amb les esponges i banyar-nos a la piscina de l’Esplai.

Avui ha estat un dia molt divertit i colorit! i demà? el taulell ens ho dirà! L’aventura continua i us ho explicarem tot aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.