Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat un dia per grups al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience!

Per començar els mitjans i els grans ens hem aventurat a complir la missió que en ha encomanat el tauler de Jumanji, que ens ha enviat fins a la piscina de Can Dragó! Si si! Hem anat a la piscina a on hem  disfrutat d’un dia super mega guai i refrescant a la piscina.

Mentre mitjans i grans eren a la piscina, els més petits del casal ens ho hem passat d’allò més bé a l’esplai. Hem llençat els daus, del nostre taulell, i ens ha sortit un missatge que deia que havíem d’embrutar-nos les mans per superar el dia. Hem fet un taller de fang on havíem de representar el que significa l’amistat per nosaltres, han quedat unes figures molt interessants! Després hem fet un Happening de pintura al pati molt acolorit i original amb els segells que vam fer ahir.
Per acabar aquest fantàstic dia, els petits ens hem ficat a la piscina de l’esplai mentre que els grans i mitjans tornaven de la seva aventura.

A més, alguns hem pogut gaudir del menjador a on avui hem après una nova cançó de bon profit!

Que ens espera demà al nostre taulell de joc??? Segur que més aventura… sigui el que sigui, us ho explicarem aquí, al web de l’estiu!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.