Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quin dia més intens al Casal d’estiu de la #DruidaExperience! I és que avui, hem començat el dia sobresaltats tot sentint uns tambors que sonaven al casal! Aquesta percussió era d’orígen desconegut, i també, perquè no dir-ho una mica místic!

Com que plegats tenim molta valentia, hem decidit apropar-nos fins a l’orígen d’aquests tambors i a l’arribar no us creureu que hem trobat! doncs amb un joc molt i molt extrany… al joc hem descobert que tenim una missió a complir: alliberar uns nens i nenes que han estat atrapats! Ufff! Quina responsabilitat i quina emoció de que confiin en nosaltres! Segur que estem a l’alçada, però també és segur que no serà fàcil!

Per tal de comunicar-nos amb aquests infants, hem decidit fer-nos una estampació per tal de poder-la enviar una carta al joc! Si si! Com sentiu, ens comuniquem amb un joc!

Tot seguit, hem possat a prova les nostres habilitats tot superant un munt d’obstacles que també han servit per a refrescar-nos!

Estem amb la intriga de saber més coses d’aquest misteriós joc i d’aquests infants atrapats en ell, però segur que anirem esbrinant més coses dia a dia… i el que també és segur és que us ho explicarem tot aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.