Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat el primer dia de la #DruidaExperience i del casal i encara que hi ha hagut molts nervis per començar, la màgia de l’estiu Druida ens ha fet passar-ho d’allò més bé.

El primer que hem fet ha estat buscar per tot l’esplai les normes de convivència d’aquests dies! i hem de dir que, tot i estar molt ben amagades, som una colla de buscadors i buscadores d’allò més espavilats i les hem trobades força ràpid. Així que les hem compartit entre totes i tots i ja sabem que la norma més important és gaudir al màxim l’estiu, tot respectant els companys i companyes!

Després de buscar i buscar ens hem adonat que no ens coneixíem tots i que hi havia moltes cares noves als grups. És per això que els monitors i les monitores ens han ajudat, fent jocs de coneixença com: el futbol indi, el pistoler o el “memory”.

Un cop esmorzats i amb les piles carregades al 200% hem inaugurat els jocs d’aigua Druida amb gots, esponges i les mànigues d’aigua per mullar-nos els uns als altres i acabar ben xops per combatre la calor que ha fet aquest matí.

Ha estat una jordana intensa i molt divertida, de ben segur que amb la màgia de part nostra demà serà molt més interessant. Sigui el sigui, esteu segurs que us ho explicarem aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.