Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem arribat al final de la #DruidaExperience del 2017! I al casal d’estiu l’hem “liat” grossa!

En el darrer dia del Casal ens ha visitat l’Skil, l’inspector de l’Estiu dels amics d’Skilstuna Animació! L’Skil ha fet venir a la Pitu, al Tempu i a la Meri Pompes per veure si podíem continuar amb l’estiu o bé havíem de tancar-lo i que arribés l’hivern!

L’inspector de l’estiu ens ha dit que per continuar amb la calor i els gelats, calia que resolguessim alguns temes pendents, ja que sinó havíem d’anar cap a l’hivern! el primer dels temes era resoldre què féiem amb els animals: bé els deixavem lliures i podíen ser enemics o bé eren amics però estàven en captivitat! Per solucionar el tema l’inspector ens ha demanat de fer un judici, i totes i tots podíem dir la nostra! L’aigua ha estat l’element per decidir i dues monitores han acabat ben xopes! Finalment la decisió ha estat deixar lliures a tots els animals del Zoo de la Pitu i que ells féssin el que volíen fer en llibertat!

Just després d’això ja hem possat en marxa les cinc màquines de la Natura, fet que ens ha provocat una pluja de pols de color verd espectacular donant així la confirmació de que les màquines funcionaven i la Natura estava contenta!

Amb tanta alegria hem empalmat amb una gran festa de l’escuma, omplint tot el casal de colors i de fresca escuma! Ens hem remullat, ens hem amagat sota la densa capa de sabó i hem gaudit molt i molt del final del Casal!

Ha estat un día súper! i això ha estat gràcies a tots els valents i valentes que han fet que totes la màquines funcionessin i la Natura estigués contenta!

Fins aquí arriba la #DruidaExperience 2017, però d’aquí a molt poc encara penjarem algun recull de fotos i algun vídeo amb el que ha donat de si aquesta Aventura de l’Estiu!

Gràcies a totes i tots per fer-ho possible, gràcies a totes les persones que cada dia ens han visitat en aquest web i gràcies a l’esforç i energia de totes les persones que han fet possible, un any més, la màgica #DruidaExperience!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.