Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience hem anat fins al Parc d’Atraccions del Tibidabo!

Avui hem arribat  amb un somriure d’orella a orella ja que estàvem d’allò més il.lusionats!! Després de fer la fotografía que ens recordarà la nostra aventura de l’estiu, hem fet camí cap al parc d’atraccions.

Ja a la porta hem esmorzat de valent per agafar forces per les emocions que ens esperàven. Hem rigut, jugat i cridat de bona gana a les atraccions del parc. Els petits ens hem meravellat amb les pel.lícules en 4D, semblava que estàvem a dins! Els mitjans ens remullat amb els “tronquets”! I els grans ens hem quedat de pedra després de pujar a la muntanya russa. La tornada ha estat ben tranquileta, ja que estàven força esgotats.

Mentrestant al Casal, encara hem d’ajudar a la Pitu amb el seu zoológic! Que ens esperarà demà??? La #DruidaExperience és la gran aventura de l’estiu i demà continua!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.