Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Pel casal d’estiu de la #DruidaExperience, avui hem estat fent un munt de coses; voleu saber que ha passat?

Avui ens ha vingut a visitar de nou la Pitus, la propietària del zoo. Venia molt nerviosa dient que tenia un problema amb els seus animals, que es barallaven i s’intentaven cruspir els uns als altres, la pobra Pitus no ha descansat molt i no tenia temps per res més, només volia solucionar el tema dels animals. Aquest tema li ha portat tan de bòlit que s’ha descuidat de fer algunes tasques i els visitants del zoo s’han queixat perquè no trobaven on estaven les gàbies dels animals, ni com podien anar.

Per tant, la missió dels petits del casal ha sigut ajudar a la Pitus a fer una maqueta i ha dibuixar el mapa per saber on estava cada animal, així els visitants ho tindrien més fàcil i estarien més contents.
Els petits ho han fet genial i amb poc temps i col.laborant tots junts han aconseguit fer-ho tot, són uns cracks!

Després de tanta feina han volgut tenir una mica de descans i quan hem acabat, hem ajudat, una altra vegada, a trobar i relacionar cada animal amb el que li correspon de menjar. Ens ho hem passat d’allò més bé.

I mentre els petits es quedaven al casal ajudant a la Pitus, els mitjans i els grans teníem una altra missió, trobar un súper llac en mig del nostre barri; i….. ho hem aconseguit! hem anat al Llac de Can Dragó però no per buscar cap animal sinó per divertir-nos i  passar una bona estona remullats i amb els amics i amigues.

Aviam que passarà demà a la #DruidaExperience… com sempre, tindreu notícies al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.