Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat la darrera setmana del Casal d’Estiu i de la #DruidaExperience 2017!

I amb ella hem conegut a la Pitu, una noia de cabell lila, que ha construït un zoològic a Girona! El que passa es que de moment només té 5 animals al seu zoo i cada animal prové d’un dels 5 continents, és a dir, d’Amèrica te el jaguar, d’Europa te el llop, d’Àfrica el lleó, d’Àsia la serp i per últim d’Oceania el pelicà.

Gràcies a la Pitu hem descobert moltes coses d’aquests animals per exemple com neixen, on viuen i què mengen a partir de diverses activitats! Sembla a ser que també és una guardiana de la Natura… però segur que demà ens explica un munt de coses més!

Tot plegat és una gran aventura i veurem si al final aconseguim de fer funcionar totes les màquines de la Natura o no! De moment ja en portem unes quantes, i tenim els ànims, l’energia i la màgia pels núvols…

Segur que us ho expliquem aquí, a la web de l’estiu, al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.