Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Pa ta taaaaa! Amb la foto del quart torn del Casal d’estiu de la #DruidaExperience vam iniciar el dia divendres! I per fi vam resoldre perque vam portar tots i totes llaunes i ampolles de plàstic!

Perque mai es tard per reciclar i ajudar a sobreviure al nostre planeta amb les ampolles de plàstic, el grup de petits van fer unes tortugues ben curioses! El cos de la tortuga eren vaietes i el cul de l’ampolla feia de closca! Quina emoció quan totes les tortugues estaven preparades per viure milers d aventures!

Per un altra banda ossos pandes, mòmies mexicanes, ratolins… són algunes de les formes originals en les que es van convertir les llaunes reciclades que van portar els mitjans i els grans! Quins porta llapissos més xulos i reciclats!

A l’activitat d’aigua el cel no ens acompanyava gaire. Els núvols negres que teniem sobre nostre ens retaven! Finalment amb la força Druida vam espantar als núvols i vam poder acabar el dia amb jocs d’aigua, la bomba mullada, la mànega mòvil i les esponges voladores! Quina manera més divertida i refrescant de guanyar als núvols!

Les nostres aventures encara no han acabat! quines activitats, tallers, sortides i jocs ens deparara la 5ena i darrera setmana del casal Druida a la #DruidaExperience? Aqui la esperem amb molta força!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.