Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al casal d’estiu de la #DruidaExperience ens hem trobat que els monis no es trobaven gaire bé, tot semblava que era degut a l’aigua de la cuina, una de les canonades estava obturada amb alguna substància poc comuna.

Tots els monitors i monitores que n’han begut han patit una mutació, era com si no fóssin ells. Els infants del casal han estat molt valents enfrentat-se als monitors infectats per poder aconseguir l’antídot que posteriorment els faria tornar en sí. Per sort tot s’ha quedat en un ensurt.

Per celebrar que tots i totes estàvem bé, hem fet jocs d’aigua. Uns racons d’aigua que simulaven alguns desastres naturals com les inundacions, els remolins marins, els tornados, la sequía, entre d’altres!

Ha estat un dia molt emocionant. Què ens esperarà demà al darrer dia del quart torn de la #DruidaExperience?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.