Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquesta entrada només l’han escrita els monitors!

Arribem a les darreres hores a la #DruidaExperience jove 2017! Una experiència única, carregada d’aprenentatges i emocions! I per nosaltres és temps de fer balanç de com ha anat tot! Però abans us expliquem els últims moments!

Avui ha estat el darrer dia al nostre camp base, i al despertar-nos hem trobat els nostres noms en unes etiquetes de la Interpol! això vol dir que hem recuperat la nostra identitat! La música ha tornat a estar l’inici del dia i les ganes de gaudir dels darrers moments.

Després de fer els serveis quotidians, hem començat a fer-nos la motxilla! i ja us imagineu…. de qui és això? no trobo la meva samarreta! On vaig deixar la meva lot?…. eren frases que han anat sonant tot el matí!

Un cop teníem la motxilla, hem començat a fer els recordatoris dels Campaments. Un moment d’agafar aire, pensar i dedicar-li unes paraules a cada membre del grup! Realment els i les joves estan fets uns poetes, ja que han fet dedicatòries carregades d’emoció i sentiments!

Darrer àpat al campament, un bons espaguettis i una carn en salsa bonissima! I és que el David (el nostre cuiner) ens ha cuidat molt i molt.

I a partir d’aquí el viatge de tornada: caminant fins a Sant Joan de les Abadesses, bus fins a Ripoll i tren fins a Barcelona!

La cloenda, com no podía ser d’una altra manera, ha estat l’hora dels adéus a l’estació!

I fins aquí arriba la nostra aventura, la #DruidaExperience jove! I és cert, que ens havía desaparegut la identitat, però estem segurs que no tornem amb la mateixa, ja que aquests dies hem fet gran aprenentatges, gran vivències i hem viscut moltes emocions!

Destaquem que enguany els i les joves no ens han demanat tant els mòbils, i de fet només els han tingut un parell de dies! També hem vist que menjen molt i molt! Una frase altament escoltada era: puc repetir? fins i tot abans de menjar!

Hem gaudit molt de la muntanya, hem fet el Taga (el primer cim que va fer l’Esplai Druida en la seva història), hem tingut sol, fred i fins i tot una pedregada; hem vist cels carregats d’estrelles; ens hem despertat amb una visió panoràmica del Pirineu presidida pel cim del Taga; ens hem banyat a les fredes aigues del Gorg de la Malatosca; hem cantat mil cançons, hem tingut alguns conflictes, hem fet mil bromes; ens hem donat milers d’abraçades i hem rigut molt i molt; a les assemblees hem fet grans reflexions i hem compartit grans pensaments!

Tots i totes tornem canviats, tornem amb la motxilla carregada de vivències i emocions, d’aprenentatges i superació, de sentiments i d’amistats! i sàbeu què? això mola molt!

Els monis volem agraïr als i les joves tot el compartit aquests dies! Gràcies per ensenyar-nos tant, gràcies per suportar les nostres bromes, gràcies per compartir riures i preocupacions, gràcies per les vostres reflexions que ens han fet crèixer, gràcies per regalar-nos tants bons moments i tanta màgia!

Fins la propera #DruidaExperience jove!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.