Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut un dia genial al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience! Hem començat anant a una sala de projeccions on hem vist un vídeo de com estava fa molts anys la terra i quins canvis havia patit fins ara.

Aquest missatge que ens ha deixat la senyora Natura parlava, sobretot, del desgel dels pols i les conseqüències que podia tenir aquest fenòmen en el nostre planeta.

Després hem entés que per saber com es sentien els animals que vivien en aquest indrets, havíem de posar-nos en el seu lloc i llavors, cadascun de nosaltres hem escollit l’animal que voliem ser o el que més ens agaradava; alguns hem sigut morses, altres foques, altres pingüins i d’altres óssos polars.
Quan ja els havíem escollit, els hem dibuixat tal i com són per poder identificar-nos amb ells.

Un cop l’acabavam havíem d’anar tots junts als gimnàs per saber com viuen els animals del pol nord i com ho fan per sobreviure amb aquestes noves condicions. Els matalassos eren els blocs de gel on estavan els animals i cada grup de infants era un animal diferent, el joc tractava de que, una vegada cada grup, havia de para i pillar a la resta desplaçant-se com els animals que eren i només es podien salvar si es posavan a sobre del gel (matalassos), però hi havia handicaps: els monis treien, cada vegada, un matalàs i llavors hi havia menys gel i per tant, menys lloc per salvar-se.

Al final del joc hem reflexionat sobre com viuen i que podem fer nosaltres per ajudar a relentir l’impacte del canvi climàtic i el desglaç dels pols. Entre tots i totes han sortit coses molt interessants i hem après de noves com… què les cries si trepitgen el gel tou cauen a l’aigua i poden no sobreviure, que podem reciclar més i millor per ajudar al planetar a no estar tant contaminat i per tant, no ajudar a aquest canvi de temperatures i de temps….en definitiva han sorgit unes reflexions xulíssimes.

Per últim, després d’esmorzar hem fet quatre grups i hem jugat a reciclar l’aigua, fent que tots siguem conscients de que no s’ha de malgastar, perquè l’aigua és un bé comú per tothom. Hem de poder reutiltzar i aprofitar tot el que està al nostre abast per poder fer que el planeta vagi millor en comptes de pitjor i ajudar-lo perquè estigui bé i ens beneficiem mútuament.

Demà, seguim d’aventura a la #DruidaExperience i us ho expliquem tot, tot i tot aquí al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.