Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dia 17/07

Ahir per la nit vam fer una activitat amb el Paco (el monitor de natura) vam anar a la gespa a veure les estrelles i les constel·lacions.

Avui hem anat a la piscina a fer activitats, desprès hem dinat i per la tarda he manat a la gespa a fer una altre activitat d’aigua i ens hem rigut molt, era un tobogán molt llarg i ample que consistía en posar-nos sabò al cos i lliscar per sobre el hule. Per acabar hem sopat pasta i botifarres.

Aportació monis:

Hem començat el dia amb força energía i ganes de gaudir del nostre fantàstic emplaçament! Cada dia ens despertem amb unes vistes espectaculars del Pirineu i en especial del Taga, el cim que vam fer fa uns dies.

El mati ha estat força relaxat, els i les joves ho necessitavem, i he manat a refrescar-nos a la piscina! Després de dinar, i degut a la insistencia, hem fet moment de polseres i tattoos de henna!

A la tarda els més valents hem gaudit del nostre tobogán a la gespa fet a casa! Un fantàstic hule ens ha servit com a base per tirar-nos… tot i algunes rascades, i alguna frenada en l’últim moment, ha estat genial.

I la nit ha estat mágica! Després de sopar hem fet una assemblea especial tot presentant l’ordre del Clau! El sobrenom que amb molt d’amor i carinyo els hi atorgem als joves! Els hi ha agradat força i ells i elles ens han possat els nostres!

Això ha servit per donar pas a la festa final! Música, alguna cosa per picar, beguda i el nostre campament han estat els ingredients perfectes com a cloenda dels campaments!

Avui, com us podeu imaginar, ja ha estat un dia ple d’emocions que els i les joves ens han transmés durant tot el dia! Una de les coses més demandades han estat abraçades!

Demà, ja us explicarem!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.