Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha començat el quart torn del casal d’ estiu de la #DruidaExperience amb moltissima magia! Amb el bon dia i la Dansa del Minue hem despertat a tot el barri de Prosperitat! Quina millor manera de donar la benvolguda als nens i nenes nous d aquest torn q anar a la sala de la Terra. Allà la senyora Natura ens estava esperant de nou!! Ens ha felicitat per la nostra gran feina en aquestes darreres setmanes de reparar amb la magia Druida tres de les maquines espatllades. La maquina de les estacions, la del temps i la del sol i la lluna amb la magia Druida!

Pero durant aquesta setmana tenim la missio de reparar una nova maquina, la maquina de la terra! La senyora Natura es trobava una mica millor q en les darreres setmanes pero encara seguia una mica afonica i es q la maquina de la terra q em de reparar es tambe molt important pq pogui sobreviure! Amb la tala d arbres, la contaminacio de les fabriques i els desastres naturals com els tornados li estem fent molt de mal a la terra!

A la primera activitat hem pogut reproduir com afecta al nostre planeta la contaminació! El grup de petits ha construit el seu planeta amb petites boles de porexpan pintades i afagint li una mica de cafe q representa la contaminacio! El grup de mitjans i grans en canvi han construit el seu planeta amb paper de diari, cola i paper de water! Mes tard amb l esmorçar hem tornar agafar forçes per continuar amb la nostra aventura. Un circuit d allo mes fresc pels petits i mes fisic per la resta de grups, saltar obstacles, fer tombarelles, punteria i relleus! I despres de tot l esforç quina millor manera d acabar el dia q amb un bon ” manguerazo”. Aquest ha estat el nostre primer dia encara que aixo no s acabat perque encara ens queden un munt d aventures per viure plegats! I segur que amb el nostre esforç, companyerisme, empatia, valentia, alegria que es el que ens dona la magia Druida ho aconseguirem! Aixi es que agafeu energia que dema continuem! Fins dema Druides!!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.