Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dia 15/07

Ahir a la nit vam fer una activitat que consistia en escriure una acció en un paper i desprès haviem de fer l’acció que ens havia tocat. Al acabar el joc ens vam estirar a la gespa a contemplar les estrelles.

Pel matí hem fet unes proves a la piscina, hem passat gana a les proves hi ha hagut molta competitivitat per part d’alguns participants. A cada prova aconseguiem enganxines que podiem canviar per menjar, ho hem passat super bé amb els nostres monitors/es que els estimem molt. Desprès de la piscina hem fet unes proves al campament on hem pogut aconseguir més menjar.

Aportació monis:

Ahir a la nit va rebre la súper visita de monis del esplai i ens ha fet molta il·lusió tant a joves com a monis.

Hem començat fent-nos la nostra samarreta més molona amb elements naturals! I realment tots i totes estan fets uns artistes

Avui ha estat el dia Robinson! Durant tot el dia els joves han hagut d’anar passant proves per aconseguir menjar. Han anat aconseguint etiquetes de colors sense saber el seu valor, durant el dia anàvem obrint una botiga amb caixes sorpreses amb menjar a dins i havíen de bescanviar les etiquetes per el menjar. No sempre obtenien allò que desitjaven quan esperaven un plat d’arròs els sorpreniem amb un puré de verdures. Han valorat el que costa aconseguir-se el menjar!

Tot i que les recompenses no eren sempre les esperades en el jocs per aconseguir el menjar els han gaudit i participat moltíssim.

A la nit, estirats a la gespa vam poder gaudir del conte “resum dels campaments”.

 

Dia 16/07

Aquest dia ens hem llevat i hem esmorzat. Ens van dir d’agafar les nostres xancles, bañador, cantimplora, tovallola i crema solar i ens hem possat a caminar fins a un gorg.

Hem pogut gaudir d’una bona estona al riu i al gorg.

Aportació dels monitors

Avui ha estat un dia dur pel campament, ahir a la nit el David es va fer mal al braç i aquest mati ha tingut que marxar cap a Barcelona! Tots i totes l’hem volgut fer el Recordatori amb les dedicatòries i una assemblea especial a on tots i totes l’hem nominat en positiu dient-li tot els que ens agrada compartir amb ell!

Hem continuat amb la recerca de zones segures per a recuperar les nostres identitats i avui hem fet excursió fins al gorg de la Malatosca. Un paratge fantàstic al costat de Sant Joan de les Abadesses a on hem pogut gaudir d’un fantàstic bany en l’aigua fresca (molt fresca) del Gorg.

Després hem tornat cap al terreny caminat i per refrescar-nos a l’arribar hem fet un ràpid bany a la piscina.

Això ens ha portat a poder fer un taller de sons d’ocells! Hem fet conjuntament amb el Paco dels reclams de diversos ocells del pirineu! Els i les joves han estat súper concentrats i gaudint dels sorolls.

Abans de sopar, els nervis, el cansament i els dies que portem han fet esclatar alguns petits conflictes en el campament. Res de l’altre món, però suficient per portar-nos a fer una assemblea especial per abordar-ho! Com sempre els joves ens han sorprès i ens han portat reflexions profundes, han compartit sentiments i hem pactat gaudir al màxim del que ens queda.

Desprès hem fet observació d’estels i llegendes sobre constel·lacions sota un cel carregat d’estrelles! Moments màgics i bona nit a tots!

Demà més a la #DruidaExperience jove!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.