Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

(en aquesta entrada us expliquem dos dies)!!!

Dia 12/07

Aquest mati, després d’una nit molt llarga ens hem llevat, hem preparat les motxilles i hem esmorzat. I seguidament ens hem posat a caminar, fins a arribar al campament base!

Uns quants vam estar jugant a jocs de taula, mentre d’altres feien el dinar. Després de dinar vam tenir el primer temps lliure i quan vam acabar vam anar a la piscina; allà vam estar jugant tots plegats i vam fer un directe al facebook (que tots heu pogut veure, menys nosaltres), on vam petar les xarxes socials!

a la nit vam sopar i vam fer l’assemblea!

Dia 13/07

Avui, a la matinada ens han aixecat molt d’hora, per donar-nos “l’esmorzar” i per parlar de l’horari de dormir! Ens vam tornar a dormir.

Després d’aquest “malson”, com li diuen els monitors, ens hem llevat a una bona hora, per esmorzar bé i començar el dia amb energia. Al mati hem fet una ginkana i un “holi” tope xuleta. Després de dinar, vam conèixer al Paco, amb qui més tard faríem unes activitats. Hem baixat un camí fins arribar a la casa de colònies, hem entrat al menjador a on hi havien un taules preparades per a fer el mató (una mena de formatge). Al final de l’activitat hem sortit fora i el Paco ens ha ensenyat un joc molt divertit, finalment hem pujat al campament i hem fet assemblea!! El Paco també estava a l’assemblea.

Quan hem acabat, els monis ens han dit de rentar roba. Encara no sabem que ens espera a la nit!

Aportació del monis

Ahir vam iniciar el camí cap al campament base, la nostra zona segura! com us imagineu els i les joves van estar encantats d’arribar-hi i veure les seves tendes i les comoditats! Del que més es van alegrar és de veure els lavabos!

Ens hem instal·lat i hem anat a gaudir de la piscina, que després de la calor que hem passat caminat hem agraït moltíssim! L’estona de piscina l’hem transmès en el Facebook Live i els joves estan intrigats en com ha quedat! Ha estat un moment força divertit per a tots i totes!

Després de fer el primer sopar al campament, hem fet l’assemblea i hem decidit anar a dormir d’hora per a descansar! Però no sabem que ha passat a la nit, que tots els joves han somiat el mateix: què els despertàvem quan encara era de nit i els féiem esmorzar! Nosaltres no sabem de què parlen!

Avui, per poder estar ben camuflats a la nostra zona segura, hem fet un munt de proves per tal d’embrutar-nos fins a dalt! fang, cacau, escuma, serradures i fins i tot un gran holi (festa de colors) han estat els ingredient del camuflatge.

A la tarda hem conegut al Paco, el nostre monitor de natura que ens acompanyarà aquests dies, i hem fet un taller de mató! Per després fer bugada i netejar la roba bruta.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.