Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El lloc de nit d’ahir va ser molt divertit, consistia en trobar unes claus i un informador secret ens va enviar un missatge dient-nos una pista per a trobar-les, havíem de seguir les línies blanques. Vam començar a buscar les claus i quan trobàvem una havíen d’endevinar a quina capsa corresponia la clau. Un cop obertes totes les capses, dintre vam trobar unes coordenades, les vam posar al google maps i vam anar caminant fins al nostre destí, on vam trobar unes barretes energètiques.

Pel matí, desprès d’esmorzar vam recollir les màrfegues i els sacs, vam tancar la motxilla i ens vam preparar per passar un llarg dia de caminada. Vam començar a caminar des d’Ogassa fins al refugi de Sant Jordi i el coll de Jou.

Finalment desprès de unes quantes queixes i tot el matí caminant, hi vam arribar. Durant aquest camí vam fer una parada a una ermita on vam agafar el dinar que ens havia fet el meravellós Ignasi, que per cert estava boníssim! Gracies! ?

Desprès de dinar al refugi, ens van donar l’oportunitat de pujar al Taga, 10 valents hi vam pujar amb l’Ignasi i la Lara, que emocionats observaven com tornaven al seu primer cim amb l’esplai, desprès de quasi 30 anys. Tot i que va ser un cim molt dur i complicat, tots els que vam pujar vam tenir l’oportunitat de veure un paisatge magnífic de tot el Pirineu. Una petita anécdota: que només els més valents vam poder presenciar una vaca donant a llum, tot i que només vam arribar a veure el cap i les potes de la vedella. Al vespre vam baixar a l’ermita on haviem agafat el menjar, ens vam “instal·lar” i vam fer assemblea, i ens van acompanyar un ase i un poni que també hi volien participar. Vam estar una estona relaxats mentre un grup feia el sopar (uns macarrons de 10!!) i com que aquest dia vam caminar molt, desprès de sopar vam anar a dormir directament.

Dormint ens va tornar a visitar un poni i un gat, que va llepar tots els nostres plats amb la resta dels macarrons amb tonyina.

En resum, en tingut un dia molt dur però amb molts petits moments de felicitat i riures que van compensar tot el nostre cansament.

Aportació dels monitors/es.

Desprès del ensurt meteorològic d’ahir ens hem llevat amb un dia espectacular i hem començat la nostra travessa per la serra de Cavallera, ja sabeu… la caminada fàcil, els joves quasi no s’han queixat, els hi hem dit de racionalitzar l’aigua i ho han fet perfectament,… bueno ja no ens queden més ironies.

Tot i les queixes vam aconseguir arribar al refugi de Sant Jordi als peus del Taga i allà la meitat dels joves van seguir la ruta fins arribar al cim, va ser molt xulo i als joves els hi va molar molt! El motiu de la pujada al Taga ha estat per comunicar-nos amb l’informador que ens està ajudant a recuperar les nostres identitats i sembla que va llegir el nostre missatge perquè vam aconseguir arribar a una zona segura on passar la nit. Vam dormir fent vibac al costat de l’ermita de sant Martí d’Ogassa i fins i tot vam estar acompanyats d’animalons, un gat, un poni i un ase. A més, vam descobrir que per domar a aquests animals només cal un aïllant de color metàl·lic; que per cert, funciona de maravella! I hem decobert la faceta més pastora d’alguns dels nostres joves.

Per acabar el dia i agafar forces no hi ha res millor que dormir sota un cel ple d’estels i tots arreplegadets!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.