Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quina aventura al tercer dia del tercer torn de casal a la #DruidaExperience.

Avui de bon matí els Druides petits ens hem quedat sols ja que els grans i mitjans s’han anat a la piscina… però si penseu que ens hem avorrit esteu ben equivocats! no hem parat.

Aquesta setmana estem ajuda’t a un científic de l’univers perquè el sol i la lluna es puguin ajuntar un altre cop (a part de fer màgia som uns romàntics). Així que ens hem posat en marxa. Hem apagat unes espelmes amb unes xeringues d’aigua, hem fet ombres xinesques que bé ens ho hem passat, han sortit animals, papallones, fins i tot ens han sortit banyes .També hem dibuixat el nostre contorn al terra amb guix (hem deixat la nostra marca de Druides al casal) i també ens hem ficat un aula fosca a buscar imatges de l’univers i sabeu què?… les hem trobat totes!, és que som uns craks,pero aquí no acaba tot! a continuació no hi ha res millor que fer jocs d’aigua a la piscina, amb esponges, ànecs, xeringues d’aigua i la nostra imaginació. Aquí no parem de fer coses molt divertides… i la propera aventura us l’explicarem aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.