Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hem començat la tercera setmana del Casal d’estiu a la #DruidaExperience! amb moltes ganes i energia!

Només arribar hem rebut un missatge de vídeo d’un famós científic que ens ha explicat que el Sol i la Lluna estan tristos. Ens ha dit que el Sol i la Lluna sempre han estat junts i quiets, mentre la Terra girava al seu voltant. Però els últims anys, a causa que els humans hem gastat molta aigua, els mars i els rius han començat a quedar-se sense aigua. Això ha fet que la Lluna s’hagi vist obligada a deixar el Sol i marxar del seu costat, per anar cap a la Terra i fer pujar el nivell del mar i dels rius.

Es per això que el Sol i la Lluna estan tristos, perquè volen veure’s més sovint. Des del Casal aquesta setmana intentarem fer que es puguin veure una mica més sovint! Volem ajudar-los!

Un cop escoltat el missatge ens hem posat en marxa i hem començat a fer penjolls amb formes del Sol i la Lluna, per ajudar a unir-los. Ha estat molt divertit! Els hem fet modelant fang blanc i pintant-los amb pintures. Han quedat molt bonics!!

Després de tocar fang i agafar forces amb l’esmorzar, hem començat a gaudir dels racons d’aigua! Ens ho hem passat d’allò més bé jugant a la pinyata de globus i lliscant amb els flotadors. També en equip hem aconseguit omplir la piscina amb tubs, ho hem hagut de fer molt coordinats! Al final hem acabat xops, mullant-nos amb pistoles i esponges.

No sabem que ens depararà el dia demà al casal d’estiu de la #DruidaExperience, però segur que serà una aventura divertida!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.