Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El cinquè dia de les colònies de la #DruidaExperience ha començat amb noves pistes d’un altre extraterrestre que ha caigut amb el meteorit, en Logan.

La única cosa que ens han dit es que per saber més coses sobre aquest nou extraterrestre i el seu planeta es que trobariem pistes a dalt del cim del Puig de la Mola. Com teniem moltes ganes de saber més coses, ens hem preparat i hem sortit a caminar! Ni la calor ni el sol que feia ens podien parar!

I després d’un llarg camí, hem arribat al cim, on una carta amb uns simbols de l’abecedari grec ens esperava. Hem descobert que cada lletra de l’abecedari corresponia a un districte del planeta i en total eren 10 districtes. Ens explicava, que a cada districte es dedicaven a una cosa diferent, i per tant, el seu aspecte fisic i la roba que portaven els definía com a persones d’aquell lloc.

Amb aquesta informació, i després d’omplir la panxa per agafar forces, hen tornat a Can Grau per anar directes a la piscina! Que bé ens hem quedat amb aquest bany relaxant! Per finalitzar el dia, hem fet un joc de nit amb diferents pistes del planeta desconegut que ens presentava l’extraterrestre, i tot i que estàvem molt cansats, hem aconseguit gairebé totes les pistes que necessitavem. Ara ens queda descansar i esperar per veure si demà ens depara una nova aventura! i segur que us l’expliquem aquí, al web de l’estiu de la #DruidaExperience.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.