Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El dia d’avui ha començat ben diferent al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience. Hem començat a les 9h del matí ben adormits i mandrosos sense esperar que avui ens tocaria començar a l’inrevés.

Un cop estàvem tots hem començat a passar llista del menjador i dels que marxen a casa com si ja s’ hagués acabat el dia. Tot seguit, de sobte, ha aparegut el nostre amic Tempú explicant que el dia havia començat al revés i que havien de superar unes preguntes per tal d’ aconseguir més temps als 5 minuts que ell li regalava a cada equip.
Però abans ens havíem de posar el banyador ben ràpid. Veient que avui el dia no acompanyava per mullar-se a les 9h del matí, l’ activitat de primera hora ha variat fent-la encara més engrescada.

I és que hem tingut que afrontar-nos a un joc anomenat Boom! Mitjançant la superació de preguntes diverses, han hagut d’arriscar-se a tallar els cables correctes d’una caixa ‘’bomba’’ perquè no ens explotés un globus buit, ple d’ aigua o un got d’ aigua. Un cop tots els equips hem aconseguit superar les preguntes, el temps aconseguit mitjançant els encerts i els errors a les preguntes, és el temps que hem tingut per poder pintar a la resta dels equips. En definitiva han acabat ben pintats i amb cares ben divertides!!

Com és costum a l’esplai, abans de cada àpat s’ha de cantar. Avui ha estat al revés,  sense acabar de creure el que estava passant, hem començat a esmorzar sense cantar i ho hem deixat pel final. Després d’una estona d’esbarjo, a segona hora del matí, ens esperava una altre activitat ben chula. Hem tingut que atravessar un museu fent de lladres i intentar treure algun quadre del museu sense que els vigilants ens veiessin. Si algun guàrdia t’il.luminava amb la seva lot, haviem de quedarnos quiets com estàtues disimulant. Durant el camí del museu han tingut alguns ensurts ben divertits amb espantades, crits i músiques misterioses. Ens ho hem passat genial!!!

I per últim, veient que el dia s’ havia arreglat bastant, hem aprofitat els nostres banyadors i ens hem ficat una estoneta sota la mànega a refrescar-nos. Què freda sortia l’aigua!!!
Abans de sortir a les 14h, hem fet una cançó del bon dia com sempre fem al entrar al Casal i hem passat llista fent encara més complert el dia al revés.

En definitiva, ha sigut un dia ben curiòs ple de riures a la #DruidaExperience!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.