Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat l’últim dia del segon torn del Casal d’estiu de la #DruidaExperience.

El primer dia ja vam conèixer al Tempú, que és el guardià del temps i avui l’hem ajudat construint un rellotge comestible gràcies al qual hem pogut endegar les màquines i arreglar la hora de tota la terra.
Després hem jugat amb l’aigua fent una gimcana de les que tant ens agraden, dins d’aquesta hem jugat al dobble beach, a traspassar una teranyina mentre queia aigua, a transportar aigua d’un punt a un altre amb esponges i també a fer carreres de flotadors.
Hem de dir que hem marxat a casa esgotats després de tant treballar tota la setmana per ajudar al Tempú a arreglar els rellotges del món però estem molt contents i satisfets perquè a la vegada que juguem aprenem noves coses i també ajudem als nostres amics.
En resum, hem gaudit jugant amb el temps i hem après a valorar la importància que aquest té a les nostres vides, estem expectants de pensar què passarà la setmana vinent!!! Però tingueu per segur, que us ho explicarem tot, aquí al web de l’estiu, al web de la #DruidaExperience.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.