Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem arribat l’ecuador de les colònies amb molta energia. Ens hem llevat envoltats de música motivadora per poder continuar amb la #DruidaExperience aquí al Garraf.

Abans de comunicar als aventurers i aventureres la nova informació sobre l’asteroide i dels extraterrestres que ha dut amb ell, plegats hem decidit quin era el planeta més adient per a l’últim extraterrestre que ens vam trobar.

Més tard hem estat conscients de que existien éssers transparents com en Turky, un aficionat a la moda, al què a més a més li encanten els colors. Per tal d’entendre més el món d’aquest especímen, hem pintat unes samarretes blanques ben avorrides amb colors molt vius per poder lluir llempants i a la última moda Druida.

I com no podía ser d’una altra manera hem tancat el matí amb un refrescant bany a la piscina! I no només nosaltres, la nostra roba també ha passat per l’aigua ja que hem fet bugada per deixar-nos tot ben net i lluent!

A la nit, per finalitzar el día ens hem relaxat a l’aire lliure, gaudint dels estels i coses que no en sabiem, el silenci i la màgia que envolta aquestes colònies, i així hem pogut fer, gràcies a l’Antoni Xavier una gran observació d’estels i planetes! Hem al·lucinat molt veient la lluna ben a prop, i encar més veient els anells de saturn!

Demà l’aventura continua, i aquí en tindreu el detall!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.