Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Seguim amb les aventures a les Colònies de la #DruidaExperience! Hem passat una nit ben curiosa dormint al ras! I de bon matí hem pogut tornar al centre espaial per saber que havia passat! I us en fareu creus, però ahir un meteorit va impactar amb el centre! Us ho podeu creure? Sí, sí, un meteorit de l’espai exterior al Garraf!

Per refer-nos de l’ensurt hem anat a refrescar-nos a la piscina i al tornar ens hem trobat a un ésser d’un altre món! i ja veieu, anem de sorpresa en sorpresa! Aquest ésser espaial es diu Flubber i hem pogut conèixer’l una mica! Fins i tot ens ha demanat ajuda! I com negar-nos? al centre espaial estem per aquestes coses! i ens hem possat mans a la feina tot fent uns mini Flubber per quan torni al seu planeta pugui regenerar-se i viure en harmonia amb els seus!

La nit també ens ha dut sorpreses i hem pogut utilitzar els nostres equips espaials nocturns! Hem trobat un munt de coses que caldrà que analitzem als nostres laboratoris! I és que això de estar en instal·lacions secretes, amb missions secretes i amb temes relacionats amb l’espai es un no parar!

Ara anem a recuperar forces per continuar demà amb molta energia i molta màgia! Ja veureu com que l’aventura segueix!

I com sempre, us ho explicarem aquí, al web de l’estiu, al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.