Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hem començat el segon torn del Casal d’estiu a la #DruidaExperience! i ja us avancem que l’aventura ha començat amb força!

Un cop hem fet el bon dia, ens hem adonat que hi havia algú rondant pel casal, i era algú ben peculiar! Li hem dit si es podia acostar i això ha fet! Llavors ens ha explicat que ell era un altre guardià de la senyora Natura, i en el seu cas, és el guardià del temps, i es diu Tempus!

Un cop s’ha presentat ens ha demanat si el podíem ajudar a reparar el temps ja que aquest s’estava tornant boig! Després de consensuar-ho hem decidit que no podíem… deixar-lo d’ajudar i ens hem posat mans a la feina!

Ens ha deixat unes ampolles i molta sorra per tal de que els grans féssim uns rellotges de sorra, i als petits i mitjans ens ha deixat uns papers per tal que féssim els rellotges que sortissin de la nostra imaginació.

Després de recuperar forces amb l’esmorzar hem fet uns jocs ben “puntuals”, ja que eren jocs sobre les etapes de la vida: dels 0 fins als 100 anys o més! I hem gatejat com a nadons, hem portat gots d’aigua per a fer equilibri, hem transportat globus d’aigua amb tot el cos, hem fet memòria per a recordar les coses que hem viscut… i fins i tot hem fet aquagym per a mantenir-nos en forma!

I per últim ens ho hem passat bomba mullant als monitors i monitores! Hem acabat tots súper xops!

Tenim moltes ganes de saber que farem demà i que ens tindrà preparat el Tempus per aquesta setmana i aquí us ho explicarem tot, al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.