Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quin dia hem viscut avui a la #DruidaExperience ! Per començar el dia, avui ens hem dividit en dos grans grups, els petits per la seva banda han marxat a la piscina i han gaudit d’un gran dia d’aigua!

Els mitjans i grans poc s’imaginaven que començarien el dia fent neu artificial mitjançant una fórmula secreta! Hem experimentat, hem provat i ho hem fet! I gracies això hem pogut fer ninots de neu personalitzats! I la veritat és que han quedat gelats, perdó, volem dir xulissims!

Però les sorpreses no han acabat aquí! Sabeu qui ens ha tornat a visitar? Doncs si, ella, la guardiana de la Natura, la Mary Pompes en persona! I ens ha dit que la seva màquina ja es podia reparar! I tot això, gràcies a que l’hem ajudat a ordenar les estacions!

I així ha estat, hem posat de nou les estacions en ordre i badabum! La màquina ja està arreglada! Però sabeu què? ens hem adonat que ens falten 4 màquines més per reparar!

Doncs segur que amb això, ens esperen més aventures i més sorpreses! I segur, segur, però segur, que us ho explicarem aquí, al web de la #DruidaExperience!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.