Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Després del bon dia enèrgic que ens ha donat forces per seguir l’aventura a la #DruidaExperience,  hem ajudat a la Mary Pompes a endreçar els moneders que ahir li van caure i va perdre.

Per organitzar-nos una mica amb l’ajuda hem fet grups i cada grup s’ocupava d’una estació (estiu, primavera, hivern i tardor) per trobar les imatges corresponents a cada moneder! La recerca ha estat divertida i entretinguda!  Una cop reunides totes les imatges les hem ficat al moneder corresponent per quan torni a venir la Mary Pompes i així fer-li una sorpresa!

Com hem estat molt ràpids hem fet jocs plegats els mitjans i grans, i el petits per la seva banda han fet  un curiós jocs .

A segona hora, i per saber més coses de les estacions, hem fet quatre murals: un per cada estació però per fer-ho més divertit hem deixat sonar les 4 Estacions de Vivaldi i hem pintat amb les parts del cos corresponents: els dits, les mans, les cames, la panxa…  ha estat artísticament divertit!

Per seguir amb el dia, ens hem refrescant “artísticament” amb l’aigua i uns quants jocs d’estacions!

Estem nerviósos per saber que ens depararà el dia de demà i quina aventura viurem al casal d’estiu de la #DruidaExperience, el que és segur que us ho explicarem aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.