Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ara que tots i totes ens coneixem a la #DruidaExperience l’aventura comença a posar-se emocionant!

Avui mentre fèiem el bon dia per despertar-nos per estar al cent per cent, ha aparegut una figura extranya i molt colorida al porxo i s’ha dirigit a tots nosaltres, de manera una mica curiosa, mentre baixava les grades.

Al principi no sabíem què fer, si era algú del casal, del barri, o de vés a saber on… i resulta que era una guardiana de la senyora Natura!

Sembla ser que la senyora Natura, després de parlar amb nosaltres ahir, va contactar amb una dels seus guardians i l’ha enviada al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience.

S’ha presentat com a Mary Pompes i certament era una noia una mica despistada, tant, que de cop i volta buscant una cosa a la seva bossa ha tirat papers i papers sense adonar-se’n, motiu pel qual ha barrejat totes les estacions! No us imagineu el drama!

Molt atabalada ens ha demanat ajuda per tornar a juntar-les i ha marxat corrents.

Després d’aquest succés hem fet uns mòbils de les estacions a veure si d’aquesta manera, i amb la màgia Druida,  podíem ajudar a la Mary Pompes, perquè era massa feina per a una única persona, encara que fos una guardiana de la Natura!

Un cop acabat i recobrat les forces hem fet uns jocs d’aigua per veure si les estacions continuaven o no barrejades… Si neva un dia d’aquests potser és que encara ens falta una mica de força, però no té pinta, el casal d’estiu ha estat envoltat de molta màgia durant tot el dia!

Ha estat un dia ben curiós a la #DruidaExperience, i segur que demà ens esperem tantes o més sorpreses com les d’avui, i segur que us ho expliquem aqui, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.