Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quina arrencada més divertida que hem viscut avui al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience! i és que ja sabem que el primer dia tots són nervis, emocions i sobretot molta màgia! I així ha estat!

Hem començat d’una manera ben especial! El primer que hem fet ha estat conèixer’ns, i és que avui érem molts els que iniciem l’aventura de l’Estiu i alguns no ens coneixiem! Així que petits, mitjans i grans hem fet alguns jocs per tal de conèixer una mica els nostres companys d’aventures!

Després, i per primer cop, hem descobert la Sala de la Terra, un lloc màgic, ple de màquines a on ens ha rebut una ombra indefinida que s’ha presentat com la senyora Natura! Ella ens ha dit que està malalta, perquè fa molt de temps que els humans no cuidem gaire el planeta! I que ella i els seus guardians ja no poden fer gaire! Com a darrera opció ens ha demanat ajuda als valents i valentes de l’Esplai Druida, ja que sap que tenim molta màgia! Ens ha demanat ajuda i com que tots plegats som molt d’ajudar, hem decidit sumar-nos-hi!

Encara no sabem quina serà la nostra missió i quines aventures ens esperen! Però, el que si que tenim clar és que volem ajudar com sigui, ja que anem carregats de màgia i il·lusió!

Després de sumar-nos a la causa, i en agraïment, la senyora Natura ens ha regalat uns fantàstics jocs d’aigua súper refrescants que ens ha deixat a tots ben xops!

Què ens espera demà? Quines aventures tindrem? tot això, ho anirem descobrint dia a dia, i tingueu per segur que us ho explicarem aquí, al web de l’estiu!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.