Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui, al casal d’estiu de la #DruidaExperience, hem celebrat l’aniversari del nostre amic Pablo de petits, que ha fet 5 anys i com a regal hem cantat “Dins del cotxe hi ha una nina” com a cançó de bon dia.

Després hem començat la recerca d’unes fotos per tota l’escola que ens ha semblat veure!  Quan les hem trobat ens hem adonat que eren fotografies d’en Claiton i en Topanga, millor dit, de tota la seva família

Llavors han aparegut els nostres amics per dir-nos que han trobat una cosa molt rara. Tots dos tenien unes pedres iguals des de ben petits!

Mirant les fotos hem pensat que els podíem ajudar tot fent un arbre genealògic que han trobat els grans, i les fotografies dels avis i els pares de tots dos, per ajuntar-ho tot i veure, com ja sabien, que eren germans bessons, que van ser separats pel riu quan eren petits, al caure en unes cistelles, i en Topanga va anar amb els indis i en Claiton amb els vaquers. Com a mostra de agraïment, ens en regalat una bona estona de jocs d’aigua.

Després de menjar hem anat a jugar, però al veure uns núvols, hem fet la dansa de la pluja, i els esperits del cel ens han escoltat i ha començat a ploure moltíssim i hem jugat amb l’aigua i la pluja de manera lliure, i ens ho hem passat molt bé.

Per la tarda, al acabar de dinar, hem vist una pel·lícula al gimnàs, “El Viatge d’Arlo”, fins a l’hora de marxar, acabant una setmana molt impressionant i divertida.

La setmana vinent iniciem la darrera setmana del Casal i de la #DruidaExperience i us ho explicarem tot, tot i tot aquí, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.