Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El darrer dia de la #DruidaExperience jove ha estat intens! Hem començat el dia ben d’hora per esmorzar i així poder aprofitar el darrer dia a Àger!

Després d’esmorzar ens hem preparat les motxilles i trobar tota la nostra roba no era feina fàcil! les preguntes del tipus: on està la meva samarreta x? o, algú ha vist el meu banyador? o, de quin són aquests mitjons? eren continues al campament!

Un cop la teníem preparada hem anat a fer-nos el darrer bany al pantà de Camarasa! Hem fet els darrers salts a les roques i ha estat el darrer moment amb les nostres estimades armilles salvavides!

I ha començat l’estrés! Hem dinat i hem fregat plats, hem recollit materials i hem començat a signar-nos les dedicatòries de la #DruidaExperience jove! Hem pujat tot el què teníem fins l’autocar i hem iniciat el nostre viatge en autocar fins a l’esplai! Abans d’arribar però, hem fet el darrer berenar conjunt i la darrera assemblea a on hem dit el què més ens ha agradat i el què milloraríem dels campaments!

I ara a descansar i a pair totes les experiències i emocions viscudes!

Enguany la #DruidaExperience jove ha estat una passada! S’ha notat que érem més aventurers i aventureres i això ens ha donat un munt d’anècdotes i vivències! els monis volem donar les gràcies als i les joves per voler compartir aquesta aventura amb nosaltres, per donar-nos tantes bones estones i tants bons riures. Gràcies per ensenyar-nos tantes coses, gràcies per les vostres reflexions i aportacions, gràcies per haver gaudit amb nosaltres d’aquesta màgia del Montsec!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.