Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat un dia ple de ensurts, música, aigua, pistes, indis, vaquers….Hem començat buscant la roba i totes les pertinences del Topanga i del Clayton perquè algú els hi havia amagat i escampat per tot arreu…

Hem estat buscant per tot el casal, pujant i baixant escales, buscant per finestres, portes, sales, a l’aire lliure… Hem fet molt exercici i al final hem arribat amb tot allò que necessitàvem per poder tornar a vestir-los (Del Topanga pantalona d’indi, ponxo, plomes, cinta del cabell, collaret, braçalet… Del Clayton camisa, pantalons, botes, mocador, barret i estrella de sherif). Hem sigut molt valents i valentes, al final quan ja li havíem posat tot, han sortit de nou els dos i ena han dit que gràcies per ajudar-los una altra vegada i que ens havien deixat uns quants jocs per fer.
Després d’esmorzar ens hem posat els banyadors i hem sortit per començar a dansar sota els paraigües musicals.
Hi havia 4 paraigües, un de cada color (vermell, rosa, lila, grog-verd). Cada vegada que s’obria un, s’havia de fer una acció…per exemple: quan s’obria el vermell tots s’havien de mullar sota la mànega, quan s’obria el grog-verd es mullaven entre ells (uns als altres), quan s’obria el rosa es mullaven a ells mateixos i quan s’obria el lila, mullaven als monis, però quan s’obrien els 4 alhora havien de fer una guerra d’esponges 
Ens ho hem passat super, hem rigut, ballat, dansat sota l’aigua, cantat, alguna culada però tot ha estat genial i ens hem divertit molt entre tots i totes, ha estat una passada, ens ha encantat! 

Esperem que demà sigui igual de divertit! Gràcies

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.