Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ens hem tornat a aixecar a Corçà, hem fet una petita caminata fins a Àger de dues hores i mitja que se’ns ha fet molt curta. Hem arribat al nostre destí: Àger! Quan vam arribar allà els monitors van portar 20 caixes de pizzes, cosa que ens va pujar molt l’autoestima. A l’acabar de menjar les pizzes hem conegut el benefici del bonus del dia anterior: els posseïdors d’aquest tenien el privilegi d’anar en cotxe fins al següent punt i escollir a un acompanyant. Ja érem al “Campament base” i ens hem instal·lat a les tendes, ens hem posat el banyador per tot seguit fer una bona estona de kaiak.

Després de 4 dies va arribar l’alegria per a tothom de poder gaudir d’una espectacular dutxeta. Hem sopat i hem fet l’assemblea i hem decidit no fer activitat de nit perquè estàvem esgotats.

Aportació dels monis

Hem arribat al final de la nostra ruta, i a l’igual que els vostres fills i filles, també teníem ganes d’arribar al “Campament Base” i a la civilització! Res més arribar hem saturat els lavabos i ara comentar quantes caques hem fet i com són és el qüotidià del campament! Sovint celebrem algú que s’estrena!!!

El dinar d’avui ha estat una gran sorpresa per a ells i elles! Quan han vist les pizzes se’ls hi ha il·luminat la cara! i hem menjat com a autèntics trogrodites!

Com que la #DruidaExperience jove és tota una aventura, quasi sense instal·lar-nos hem tingut el primer contacte amb el pantà de Camarasa i les piraïgues!

A la nit, en assemblea, hem decidit no fer activitat de nit per tal de recuperar forces i gaudir de la primera nit a les tendes!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.