Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí per primer cop ens hem llevat en el campament base, es d’agraïr perquè portàvem dormint 3 nits fora!

Els monis ens han donat a escollir entre dos sobres: un de verd i un altre de vermell. I hem escollit el verd! Que posava que havíem d’afrontar les nostres pors i el nostre enginy. Hem fet dues proves: una corrents i una altra nedant al pantà. Nosaltres (David i Scarlett hem quedat últims). Els cinc primers guanyadors han obtingut un privilegi que no sabem quin és, i els altres hem fet un curtmetratge de por.

Després de sopar encara no sabem que ens espera la nit! Petons!!!!

Aportació dels monis

La #DruidaExperience jove continua al campament base i avui demostrat les nostres habilitats i enginys hem inaugurat els banys al pantà de Camarassa…

Durant el matí, i per parelles, han hagut de lluitar per poder gaudir d’una nit de por! les 5 parelles guanyadores han preparat un gran passatge del terror pel mig del bosc. Les 4 últimes parelles han fet de guionistes, actors, directors… d’un gran curt de terror.

Després de sopar, hem entrat (per fi!!!) en la nit del terror dels Campaments! Ja us diem que la nit ha estat intensa i plena de monstres!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.