Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat el quart torn del casal d estiu Druida. Alguns nens i nenes ja no tornaran i els trobarem a faltar, d altres segueixen amb nosaltres i tambe hem donat la benvinguda als nous aventures. La setmana ha començat força interesant. Despres de fer la canço del bon dia hem sentit uns crits com si algu necessites ajuda. I com autentics i valents Druides hem decidit anar a la colina de sobre de la mina que era d on venien els crits. La nostra sorpresa ha estat quan ens hem trobat al Topanga i al Cleyton lligats en un arbre. Pobres estaven mig desmallats i casi no podien parlar. Quan finalment hem aconseguit reanimar los ens hem posat molt contents pero en Topanga i en Cleyton no tant. I potser es perque encara no es coneixen entre ells. El que si que es cert es que cap dels dos sabia qui els havia lligat a l arbre. Amb l objectiu comú de esberinar qui els havia lligat, hem aconseguit que en Topanga i en Clayton compartisint plegats la pipa de la pau, que segons en Topanga la seva tribu fa servir aquesta per solucionar les diferencies amb els altres. Mentre ells marxaven esquena amb esquena per vigilar que ningú els hi tornes a fer mal, ens han agrait la nostra ajuda, explicant als monitors i monitores uns jocs tradicionals d indis i de vaquers. I així ho hem fet, per grups hem gaudit d aquest jocs durant la primera hora del matí. Despres d agafar forces amb l esmorzar, hem continuat jugant peró aquest cop amb jocs d aigua. Hem gaudit lliurament de diferents racons. Hem fet construccions acuatiques amb cd s i gots i també amb peces de lego. Hem dibuixat amb pistoles amb pintura i aigua i fins i tot hem jugat a fer punteria amb la mànega i els flotadors. Uauuuu un dia força màgic. Que ens deparara el futur?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.