Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem llevat amb molt de fred, a Mas Carlets, hem esmorzat les galetes i una batuts que hem portat amb les nostres motxilles. Desprès la Lara i l’Ignasi ens han dit que havíem d’escollir entre un sobre de color gris i un de vermell, hem escollit el vermell, deia que havíem d’anar un altra vegada a Corçà.

Ens hem fet el camí de tornada en dues hores, quan el normal són dues hores i mitja.

Hem descansat una estona i després un grup ha fet el dinar i l’altre ha fregat els plats.

Quan hem acabat el dinar hem fet una activitat que consistia en explicar un dels nostres secrets i el grup havia d’endevinar de qui era. 

Per la tarda hem fet una activitat en la que havíem de buscar una sobres per tot el poble de Corçà i dins dels sobre hi havien un enigmes, els hem buscat per parelles, quan hem acabat ens han dit que hi havia un bonus extra! Encara no sabem que hi diu!

Aportació dels monis

Hem tornat a començar el dia ben d’hora per evitar les hores de més calor! 

Hem arribat a Corçà bastant més ràpid del que ens pensàvem i just a l’arribar hem fet uns jocs d’aigua ja que ens havíem guanyat una bona remullada!

El joc dels secrets ens ha servit per conèixer’ns una mica més i fer més pinya! Ha estat un espai molt maco!

Avui hem començat a fer serveis i hem de dir que els moments de cuinar (tot i que el resultat no sigui el millor del món) els gaudeixent un munt!

Tot i que durant el dia ens demanen fer jocs de nit, a l’arribar a la nit estan tant cansats que ens demanen anar a dormir! I aixó és el que tenen els joves: ara si, ara no, ara si, …

Tot i el cansament, estem tots i totes super bé, gaudint al màxim de la #DruidaExperience jove!


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.