Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al mati, suposem que ens hem aixecat molt d’hora, hem esmorzat pa amb melmelada de maduixa i sucs. Desprès els monis ens han fet escollir entre dos sobres, un de groc i un de lila. Finalment hem escollit el lila, dins hi havia una carta dient que havien d’anar a Mont-Rebei passant per la Pertusa. Hem mirat el mapa i començat a fer camí! La primera parada ha estat a l’Ermita de la Pertusa, hi havia unes vistes impressionants del pantà.

Durant el camí hem fet vàries parades ja que feia bastanta calor, anàvem buscant l’ombra per tot arreu. Hem arribat a Mas Carlets i hem descarregat l’aigua necessària per demà, ja que farem nit a Mas Carlets i durant el camí no hi ha cap font.

A l’arribar a Mont-Rebei hem dinat, ha estat espectacular el camí! Tornant ens hem desviat del camí, i ens hem banyat a la Noguera Ribagorçana.

Quan ens hem assecat, hem fet el camí cap a Mas Carlets. 

Durant la tornada, hem aprofitat per fer l’assemblea i les nominacions. A continuació hem tornat al Mas.

Encara no sabem que ens espera a la nit. ❤️?

Aportació dels monis

Avui hem superat l’etapa més difícil de la ruta i la veritat és que els joves ho han fet super bé, aixó si, ens ha quedat clar que les pujades no els hi agraden!

Hem gaudit d’un paratge espectacular i tot i les pors inicials els hi ha encantat!

I és que avui hem fet, ni més ni menys, que 13km, ens hem banyat al pantà i hem dormit sota les estrelles en un parc natural!

Es pot demanar més? 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.