Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut un dia de comiats. Primer el cawboy Clayton ha tornat al casal per acomiadar-se de tots, però abans ens ha dit una cosa nova del seu poblat. Les mines d’on extreuen l’or necessiten de locomotores per transportar aquest mineral d’un lloc a un altre. Per tant, ens ha demanat que per grups fèssim el poblat, les vies i les locomotores. Ens ha dit adeu i nosaltres hem realitzat l’activitat amb moltes ganes! Després, com ja havia marxat el nostre amic, hem gaudit d’uns racons d’aigua ben divertits! I finalment, hem acomiadat a molts infants que ja no tornaran al casal aquest estiu, pero de ben segur que ens veiem el pròxim any! Us desitgem molt bon estiu!!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.