Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat el dia a la #DruidaExperience a on semblava que el cel no ens anava a ajudar, amb tota la nostra energia Druida i amb la nostra super cançó de bon dia de vaquers, hem fet sortir el sol.
Així doncs, els grups de petits hem gaudit d’un fantàstic dia a la piscina, on l’aigua i la diversió han sigut el protagonistes. Els mitjans i grana, en canvi, hem seguit la història del nostre amic vaquer en Claiton que vam conèixer dilluns, hem realitzat una prova per saber tots els animals que existeixen en el ranxo del vaquer.

Hem tingut de dibuixar un animalet típic del ranxo per després fer el joc del mèmori i trobar la seva parella. Un cop hem agafat forces menjant l’esmorzar, hem realitzat quatre racons, on hi havia des de tir de llauna fins la bomba amb globus d’aigua.

Un cop ha sigut l’hora de dinar, tots el tres grups (petits, grans i mitjans) ens hem acomiadat dels que anaven a dinar a casa. Però la diversió druida encara no havia arribat als seu final. Un cop hem dinat, hem fet lloc lliure mentres preparàvem el “Cine DruidaExperience”, on hem començat una peli que demà acabarem.

Ha estat un gran dia per tots el grups, ara queda descansar i agafar forces, que demà és un nou dia i encara queda molta diversió per experimentar! Tot, us ho explicarem, aquí, al web de l’estiu!
  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.