Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Eiiii sabeu què? Avui a les colònies de la #DruidaExperience hem començat el dia comunicant-nos amb la natura, hem pogut conèixer com parlen i canten alguns ocells com el Pit-Roig, la Mallarenga o el Cucut. Hem pogut descobrir on van, què fan i com són.

Al temps lliure hem descobert una nota del Drogon agraint-nos que haguéssim recuperat la pedra de vidre. Més tard, hem anat a la piscina a refrescar-nos una mica perquè feia molta calor, hem après a tirar-nos de bomba, de pal, de tot! Ha estat molt divertit i entre tots hem gaudit d’una estada ben mulladeta.
A la tarda ens hem estat fent tattos amb henna i polseres, hem estat molt entretinguts i se’ns ha passat el temps volant, tant que hem arribat a l’hora de berenar.

Minuts més tard, per grupets i parelles ens hem pintat la samarreta i el cos perquè ens havien dit que la pedra de vidre tenia poders i que els colors fluorescents es veurien a la foscor, i així ha estat… En apagar el llum i quedar-se tot fosc, de cop els colors de la nostra pell han agafat força i han sortit per il·luminar tota l’habitació, hem quedat guapissims i guapissimes. Ha estat genial tot! I hem al·lucinat amb com ens veiem i que diferents estàvem, gràcies a la pedra hem pogut il·luminar la foscor i posar-la plena de coloraines.

I per acabar el dia, a la nit hem jugat a la frontera, ens havíem d’amagar agulles d’estendre i passar-les a l’altre cantó sense que l’equip contrari les trobés, ha estat molt emocionant. Esperem carregar piles per agafar una bona sortida de colònies.

Teniu per segur que us ho explicarem aquí, al web de l’estiu, al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.