Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui, al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience, ens hem aventurat a sortir del barri per descobrir les meravelles del castell de Gelida, en un viatge molt divertit on hem cantat i jugat en tot el trajecte d’autocar.
Al arribar, hem fet l’esmorzar a prop del castell per poder prendre forces i així estar preparats per la gran aventura que ens esperava en aquest bonic castell medieval.

Cada grup ha hagut de viure una aventura molt gran per separat, però sempre amb l’esperit Druida a sobre.
Els petits han après la història del castell de Gelida i han conegut al fullet Gelidet, el protector del castell, que havia perdut la seva armadura per tot el castell i nosaltres, com som molt bons, l’hem ajudat, trobant per equips blau i verd, les diferents peces de l’armadura. Com agraïment, ens ha regalat un penjoll que ha nombrat als petits, cavallers del castell de Gelida.

Els mitjans i grans, han escoltat una mica de història de l’època del castell i han fabricat unes pomades (cataplasmes), per curar grans i ferides de pell, com feien les “bruixes” solitàries que vivien en aquells anys. Després, han recollit diferents plantes com la farigola i el romaní, fent una bolseta aromàtica. A continuació, hem visitat el castell, veient un pou propi dels castells on guardaven l’aigua que provenia d’uns aqüífers de la muntanya.

Al acabar, ens hem acomiadat dels monitors del castell per anar a menjar a un parc, a on estat tranquilst tot fent diversos jocs fins a l’hora de la tornada a l’esplai!

L’aventura continua demà, i com sempre us ho explicarem aquí, al web de l’estiu, al web de la #DruidaExperience.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.