Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Arribem a l’equador de les colònies de la #DruidaExperience! Tot i el petit cansament, seguim amb les mateixes ganes del primer dia!

El matí ha començat tranquil. Hem fet els serveis i ens ha quedat la casa i els exteriors ben nets! A més, com ja portem uns quants dies fora de casa, ha arribat el moment de rentar la nostra roba a mà, i així continuar amb aquesta aventura.

Després de dinar hem trobat un pergamí on havia la història d’un drac i la seva leial ombra. Tots dos junts van passar molt temps buscant la màgica pedra de vidre, i quan la van trobar, van haver de fer un sacrifici, intercanviar l’ombra per la pedra. A la piscina, hem rebut un missatge del drac, que ens demanava ajuda per trobar la seva ombra, ja que la trobava a faltar.

Els aventurers druides no han tingut cap dubte i s’han posat a buscar-la i amb paciència l’han trobat! Però la cosa no acabava aquí. Havien perdut la pedra de vidre de mans d’uns èssers malvats i ens tornàven a demanar ajuda.

Una llarga excursió pel bosc i un refrescant bany al riu no ha sigut temps suficient i hem hagut de marxar de nit a buscar la pedra!

Però finalment, com som uns grans exploradors l’hem trobada abans del que esperàvem i, després de gaudir d’una nit d’estels, hem marxat al llit a recarregar les piles per demà.

L’aventura continua, i us ho explicarem aquí, al web de la #DruidaExperience!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.