Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem fet una mica de memòria del que vam veure en el video que ens va enviar el nostre amic Topanga. I hem recordat que els indis tenen per tradició ballar molt! i per ballar es necessiten instruments per fer música.

El Topanga en ha enviat com fer tres tipus d’instruments: els petits teníem les instruccions de fer maraques però de dues formes: unes amb llaunes i una mica d’arròs i un globos per fer de tap, i les altres amb ampolles petites, també amb arrós i decorant-les amb gomets; els mitjans fèiem una pandereta amb dos plats de cartró que hem decorat amb gomets i rotulador i li hem posat cigrons per que fós ben sorollós.

Els grans podíem fer tres instruments: timbals, maraques o panderetes! Cadascú ha triat el seu i la manera de fer-ho!

Després de descansar de fer tants instruments i tanta música ens hem refrescat una mica i hem tingut aigua lliure però tot i així podíem fer cinc proves diferents lliurement!

 

Avui hem descobert coses noves del món dels indis i del nostre amic Topanga! i sabeu què?  ens a agradat tot el que hem descobert, ens hem divertit i tenim moltes ganes de descobrir més coses d’en Topanga i la seva tribu!

A més us ho explicarem aquí, al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.