Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al Casal de la #DruidaExperience, gràcies al nostre amic Topanga hem pogut descobrir més coses de la cultura dels indis. Els monitors/es ens han explicat que les mandales les van inventar els indis per representar l’univers amb un dibuix i, a més a més, quan els indis pintaven mandales es relaxaven molt!

Així que hem volgut experimentar aquesta sensació i hem decidit crear les nostres pròpies mandales de manera ben original. Els petits les hem fet amb estampacions, els mitjans les hem pintat sucant unes palletes a la pintura i bufant ben fort per repartir la pintura per tota la mandala i els grans hem estat uns autèntics creadors per grups hem dibuixat i pintat unes mandales gegants.

Desprès d’agafar forces amb el nostre esmorzar, hem posat a prova les nostres habilitats!!!  Hem comprovat si estàvem tant en forma com el indis! i per fer-ho hem transportat l’aigua de la piscina a diferents punts del poblat de diverses maneres: omplint una ampolla d’aigua, transportant una esponja al cap ben mullada, construint un canal gegant amb tubs, canonades, bols,… i amb gots de plàstic sense utilitzar les mans. A més a més, hem posat a prova el nostre enginy tot construint tres trencaclosques indis que es trobaven dins de la piscina.

Avui ens ho hem passat pipa al poblat indi!! Esperem seguir descobrint més coses de la familia de Topanga! Si ho fem, teniu per segur que us ho explicarem aquí, a la web de l’estiu!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.