Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Al tercer dia de Colònies de la #DruidaExperience hem gaudit de la visita inesperada de la màgica Elsa Pato que ens ha explicat que és molt amiga del nostre gran mag Druida!

La Elsa ens ha fet gaudir d’uns del seus trucs de màgia, però l’Elsa és una mica sapastre i no sempre li surten bé aquests trucs! De fet hem pogut veure amb els nostres propis ulls la mala sort que te la Elsa! Un dels seus encanteris li ha li ha sortit tant malament que li ha sortit un segon cap!

El segon cap ens ha dit que es deia Lula i que amb ella i la la Elsa el que més els hi agrada són els pastissos! Però que havien perdut els ingredients! Com que a la #DruidaExperience som d’ajudar, ens hem posat a buscar tots els ingredients i quan ja els teníem hem començat a fer un pastís bonissím!

Hem començat la tarda a la piscina per refrescar-nos una mica, però l’Elsa ens ha dit que millor que ho féssim en parelles per tal d’experimentar com és aixó de tenir dos caps!

La Elsa es tan sapastre que a mitja tarda ha fet un altre encanteri i ha començat a ploure! Ups! Llavors ens hem decidit fer uns amulets màgics la mar de xulos: polseres i henna!

A la nit hem sortit a buscar papallones i de sobte ha tornat a aparèixer la Rose Babaloo! Quina sorpresa! Però la Rose, encara no sabem com, ha olorat una rosa negre! I aixó ha provocat que es transformés i ens expliqués la seva terrorífica història! Hem viscut moltes emocions i sensacions terrorífiques! Però ens ho hem passat genial!

Avui continuem l’aventura, i com sempre ho us explicarem al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.