Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El segon dia de Colònies, a la #DruidaExperience, hem conegut la primera casa de màgia visitant la casa Pinkyboo i ho hem fet de la ma de la Rose Babalú, una fada de la bellesa i elegància molt alegre i feliç, però un xic despistada, que ens ha explicat diverses activitats per tal de mantenir el nostre cos i la nostre ment en forma! Hàbits bàsics per a ser un bon mag!

Durant una estona hem caminat com a astronautes, hem experimentat amb les nostres emocions, hem seguit el ritme de la música i fins i tot hem ballat al el ritme del limbo!

Aquestes proves han aconseguit que siguem capaços d’acceptar-nos a nosaltres mateixos i aprendre a riure’ns d’aquestes imperfeccions que ens fan únics i úniques.

Després, tots junts hem gaudit d’una estona a la piscina on hem trobat unes pistes que la Rose Babalú ens va deixar, per tal de poder esbrinar una mica la seva història tot refrescant-nos amb l’aigua.

A la tarda, i seguint les activitats establertes per la Rose, hem reforçat el nostre equilibri, la nostra força, l’agilitat i tota la resta d’habilitats, acabant en remull un altres cop.

Mentre la Rose buscava les seves ansiades papallones, hem aprofitat per crear unes roses ben especials: les hem fet exclusivament de llaminadures, igual de dolces que la mateixa fada Rose.

Per a posar fi a un dia ple d’emocions acompanyats per aquesta dolça fada, hem agafat les nostres lots i hem conegut una mica més la casa, tot buscant els mapes que hem creat a partir dels logos de les cases… al final tots els grups han guanyat!

El temps ens està acompanyant molt, tenim sol i caloreta i als vespres refresca una mica! Però estem gaudint molt de l’experiència i de l’aventura! Estem tots súper bé!

Us convidem a que ens feu arribar comentaris a sota d’aquesta entrada…

Continuarem explicant-vos les nostres aventures al web de la #DruidaExperience

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.