Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hem començat les colònies de la #DruidaExperience amb molta energia i il·lusió! Ha estat un dia molt i molt intens!

Per començar hem trigat més del que esperàvem per arribar la Traüna! Un contratemps, que hem resolt amb nota, no ens ha minorat les ganes que teníem d’iniciar aquesta experiència.

Just a l’arribar a la casa ens hem instal·lat a les habitacions i tot seguit hem gaudit d’una bona estona de piscina! I és que arribar fins a la casa ens ha carregat de caloreta i la millor manera d’iniciar l’aventura era estar ben fresquets!

A la nit, després de sopar, estàvem celebrant l’aniversari d’una de les nenes quan, de sobte, del bosc ha aparegut un personatge ben curiós! Ens ha explicat que és professor i que el seu nou és Harry Portes!

Estava una mica emprenyat perquè l’hem despertat, però quan ens ha conegut una mica se li ha passat i ens ha explicat que la Traüna, la nostra casa de colònies, en realitat és una escola de màgia!!! Si, si de màgia!!! I que cada dia coneixerem una casa de màgia diferent!

Com us podeu imaginar, estem desitjant saber que ens anirem trobant aquests dies! I no patiu, us ho explicarem al web del l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.