Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Sabeu com continua la història dels bessons? Doncs avui al grup de petits ens ha caigut, si, si caigut del cel un globus amb una altra part de la història que deia així: “Quan la corrent del riu va minorar, una família índia que estaven pescant van veure un cistella amb alguna cosa que es movia dins, van recollir-la i van trobar a un nen. Van decidir quedar-se’l i portar-lo al seu poblat. Li van fer un ritual de benvinguda i li van posar el nom de Topanga que significa (penyasegat) ja que a ell el van trobar a la part del riu que està sobre una muntanya molt alta.”

I avui els grans i mitjans han agafat el camí de l’esquerra per anar a la piscina i s’ho han passat d’allò més bé, tot saltant, capbussant-se, xapotejant, jugant i nedant molt.

I els petits el camí de la dreta que els ha portat fins a la Ludoteca la Guineu, allà han jugat a un munt de jocs de taula i han fet jocs d’aigua tot fent guerres de farina, mullant-se, tirant-se per un hule amb un flotador i fins hi tot un banyet a les piscines.

Tots s’ho han passat d’allò més bé i amb moltes ganes de conèixer la continuació de la història! Demà us continuarem explicant les nostres aventures a la #DruidaExperience

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.