Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Per fi ha arribat el dia, avui hem començat la #DruidaExperience al Casal d’Estiu 2016! Hem iniciat un dels moments més màgics de l’any i l’hem feta grossa!

Hem començat el dia coneixent els nostres nous companys i companyes de viatge i d’aventura! Hem conegut als monitors i monitores i hem fet, per grups d’edat (petits, mitjans i grans) diversos jocs de coneixença i ara ja sabem alguna cosa més que els noms!

També hem fet descoberta dels diversos espais dels que gaudirem al Casal d’Estiu i també ha estat divertit conèixer els llocs on viurem l’aventura a la ciutat!

Després d’esmorzar, i com a l’estiu la calor es fa notar, ens hem refrescat amb molts jocs d’aigua i mànega! Xof, xof… hem acabat tots xops de dalt a baix, però ben fresquets!

Ahhh! i ens ha arribat una gran sorpresa per acabar el dia! Ha aterrat al nostre pati un globus amb un misteriós missatge que deia quelcom així:

La història comença en les muntanyes d’un poble anomenat Colorado. Dos bessons, quan només tenien un any, es trobaven jugant al mig del bosc i de sobte es van ficar dins d’unes cistelles, que per accident van caure al riu. Totes dues cistelles, van anar riu avall conduïts per la corrent d’aigua…

No sabem ben bé que ens volen dir, però segur que demà l’aventura continua i esbrinem un xic més…

Els que ens hem quedat a dinar hem gaudit d’uns bons macarrons que ens ha fet la nostra gran cuinera Xari! Estava tot boníssim!

Demà la #DruidaExperience continua…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.